Onze kernwaarden

Verbondenheid

Wij zijn verbonden met de Bijbel. De Bijbel is de basis voor ons handelen en bepaalt de waarden en normen binnen onze school. Verbondenheid staat ook voor de relatie met elkaar. Dit gaat om de relatie tussen de kinderen, leerkrachten en de ouders. Tot slot zijn wij verbonden met Waarder, het dorp waar alle kinderen op ontdekkingsreis gaan tijdens hun schooltijd.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van uw kind staat voorop. We hebben oog voor ieder kind. Maar ook de ontwikkeling van onze leerkrachten en het lesmateriaal vinden wij belangrijk. Zo blijven wij altijd in beweging.

Samenwerking

Wij hebben een sterke relatie met de inwoners, bedrijven en kerken van Waarder. Buiten de goede relatie met het dorp, is ook de samenwerking tussen zowel de kinderen en  leerkrachten als de ouders en leerkrachten een belangrijk speerpunt. 

Verantwoordelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor hun eigen gedrag, ontwikkeling en omgeving. Onze gedreven leerkrachten helpen hierbij en geven de kinderen het vertrouwen zichzelf hierin steeds verder te ontwikkelen.